Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Delikli turta kalıbı kullanımı için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Hamurun Hazırlanması: Turta hamurunu yoğurduktan sonra buzdolabında yaklaşık 1 saat dinlendirin 2.
- Kalıbın Hazırlanması: Kalıbı yağlayarak hamurun yapışmasını önleyin 12.
- Hamurun Şekillendirilmesi: Dinlenen hamuru merdane ile açıp daireler halinde kesin ve kalıplara yerleştirin 2. Kenarlarına bastırarak şekillendirin 2.
- Pişirme: Kalıpları önceden ısıtılmış fırında, tarifinize uygun sıcaklık ve sürede pişirin 2.
- Soğutma ve Servis: Pişen turta veya tartları kalıptan dikkatlice çıkarıp soğumaya bırakın 2. Ardından iç malzemelerle doldurup servis edebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: