Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tatlılar:
- Klasik tart tabanı 2. Un, tereyağı, şeker ve yumurta ile hazırlanan bu taban, meyveli, çikolatalı veya peynirli tartlar için kullanılabilir 24.
- Meyveli tart 24. Soğumuş tart tabanının üzerine çırpılmış krema ve dilimlenmiş meyveler konularak yapılır 2.
- Çikolatalı tart 24. Eritilmiş bitter çikolata ve krema ile hazırlanan ganaj, soğuyan tart tabanının üzerine dökülür ve buzdolabında dinlendirilir 2.
Tuzlular:
- Peynirli tart 4. Lor peyniri, beyaz peynir, yumurta ve süt karışımı, pişmiş tart tabanının üzerine dökülerek 180 derecede 30 dakika pişirilir 2.
Ayrıca, tart kalıbı muffin ve cupcake yapımında da kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: