Tartolet kreması yapmak için iki farklı tarif önerisi: 1. Kakaolu Portakal Kremalı Tartolet Tarifi: - Malzemeler: 1 su bardağı portakal suyu, 3 yemek kaşığı un, 1 adet yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı portakal suyu, 1 paket vanilya. - Yapılışı: Tüm malzemeleri orta boy bir tencereye alın ve tel çırpıcı ile orta ateşte koyu bir kıvam alana kadar pişirin. 2. Şekersiz Tartolet Tarifi: - Malzemeler: 2 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı nişasta, 3 tane Medine hurması, 1 orta boy muz. - Yapılışı: Süt, un ve nişastayı karıştırıp ocağın altını yakın, muz ve hurmaları ekleyip blenderdan geçirin.