Tart hamuruna pastacı kreması konur. Pastacı kreması için gerekli malzemeler: 3 su bardağı süt; 4 yemek kaşığı nişasta; 8 yemek kaşığı şeker; 1 adet yumurta; 1 paket vanilya; 1 paket krem şanti (çikolatalı yapmak isterseniz, 1 paket bitter çikolata, kare). Hazırlanışı: 1. Süt bir tencerede kaynatılır. 2. Başka bir tencereye şeker, nişasta, yumurta konur. 3. Tencerenin altı kısık ateşte ayarlanıp, kaynayan sütten bir miktar konur ve karıştırılır. 4. Yavaş yavaş diğer kalan süt dökülür. 5. Krema kaynayınca altı kapatılır. 6. 1 çay bardağı sütle krem şanti yapılır, içine atılır ve karıştırılır. Ayrıca, 235 gr sıvı krema, 240 gr süt, 104 gr toz şeker, 5 yumurta sarısı, 24 gr mısır nişastası, 60 gr tereyağ ve 1,5 tatlı kaşığı vanilya özütü kullanılarak da pastacı kreması hazırlanabilir.