Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mini tart için kullanılabilecek bazı krema çeşitleri:
- Çikolatalı krema 3. 200 ml sıvı krema, 100'er gram sütlü ve bitter çikolata ile 50 gram tereyağı kullanılarak hazırlanır 3.
- Mandalina kreması 4. 2 su bardağı mandalina suyu, 1 su bardağı toz şeker, 5 yemek kaşığı mandalina kabuğu rendesi, 4 adet büyük yumurta sarısı ve 4 adet büyük yumurta ile hazırlanır 4.
- Papatya kreması 4. 1 su bardağı çırpılmış krema, 3 poşet papatya çayı, 2 yemek kaşığı pudra şekeri veya bal ile hazırlanır 4.
Ayrıca, çilekli mini tart tarifinde 3 su bardağı süt, 1 yumurta, yarım su bardağı un, yarım su bardağından biraz fazla şeker, 1 paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı tereyağı kullanılarak bir krema hazırlanır 1.
Krema tarifi seçimi, tartın genel lezzet profiline ve kişisel tercihlere göre belirlenmelidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: