Tako kabuğu yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 1 büyük yumurtanın beyazı - 3 yemek kaşığı un - 1/4 tatlı kaşığı tarçın - 1-1,5 kaşığı eritilmiş tereyağı - 4 yemek kaşığı şeker - 1-1,5 tatlı kaşığı kanola yağı - 1/4 tatlı kaşığı alkolsüz vanilya ekstresi Yapılışı: 1. Fırın pişirme kağıdını fırın tepsisine koyup, yağlayın. 2. Kasede un ve tarçını karıştırın. 3. Başka bir küçük kapta yumurta akı, şeker, tereyağı, kanola yağı ve vanilya ekstresini karıştırın. 4. Unlu karışımla, yumurta karışımı birbirine katın ve tekrar karıştırın. 5. Tarçın rengi bir karışım elde edene kadar karıştırmaya devam edin. 6. Karışımdan 1 yemek kaşığından biraz daha az alıp yağladığınız pişirme kağıdına dökün ve kaşıkla yayın, eni 4 cm olmalı. 7. 7-9 dakika altın kahverengi rengi alana kadar pişirin. 8. Hazırladığınız hamurları tahta kaşıklara asın. Afiyet olsun.