Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şubat ayının en lezzetli sebzesi konusunda kesin bir görüş yoktur. Ancak, şubat ayında tüketilebilecek lezzetli sebzelerden bazıları şunlardır:
- Pırasa 24. A, C, K ve B6 vitaminleri ile demir, kalsiyum, magnezyum ve fosfor içerir 2.
- Kereviz 12. A, C, K, B6, B9 vitaminleri ve potasyum, sodyum, kalsiyum, magnezyum ve fosfor içerir 12.
- Ispanak 12. A, B, C ve E vitaminleri ile demir ve antioksidan içerir 1.
- Karnabahar 24. C, K, B6, B9 vitaminleri, lif, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum ve demir içerir 2.
- Pancar 1. Renginden dolayı sağlık açısından faydalıdır ve salatadan turşuya birçok şekilde tüketilebilir 1.
Lezzet kişisel bir algıdır ve en lezzetli sebze tercihi kişiden kişiye değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: