Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şubat ayında tüketilebilecek meyve ve sebzeler çeşitli şekillerde tüketilebilir:
Sebzeler:
- Karnabahar: Haşlanmış, fırınlanmış veya çiğ olarak tüketilebilir 12.
- Ispanak: Salatalar, smoothie'ler veya yemekler için uygundur 1.
- Pancar: Salatalarda veya ızgarada pişirilmiş olarak tüketilebilir 13.
Meyveler:
- Nar: Salatalara, yoğurtlara veya içeceklere eklenebilir 1.
- Mandalina: C vitamini deposu olup, taze atıştırmalık olarak tercih edilebilir 12.
- Greyfurt: Kahvaltılarda veya salatalarda kullanılabilir 13.
Ayrıca, bu meyve ve sebzeler çorbalarda, zeytinyağlı yemeklerde ve çeşitli tatlılarda da kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: