Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pasta sıvama işlemlerinde kullanılabilecek bazı krema türleri:
- Beyaz çikolatalı sıvama kreması 2. 200 ml %35 yağlı krema, 1 poşet toz krem şanti ve 100 gr beyaz çikolata ile hazırlanır 2.
- Pastacı kreması 3. 2,5 su bardağı süt, 100 gram margarin, 1 su bardağı + çeyrek su bardağı un, 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker, 1 yumurta, 200 gram krema ve 1 paket vanilya ile yapılır 3.
- Tereyağlı krema 45. 250 gram tereyağı (oda sıcaklığında), 400 gram pudra şekeri, 2 yemek kaşığı süt ve 1 tatlı kaşığı vanilin veya vanilya özütü ile hazırlanır 45.
Ayrıca, yumurta beyazı, şeker ve tereyağı kullanılarak yapılan bir krema da sıvama için uygundur 2.
Kremanın kıvamı, pastanın üzerine düzgün bir şekilde sürülebilecek kadar yoğun olmalıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: