Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sıvama (kaplama) için kullanılabilecek bazı kremalar şunlardır:
- Buttercream (tereyağı kreması) 14. Tereyağı, pudra şekeri ve süt veya krema ile yapılan bu krema, zengin bir tat ve kremsi bir doku sunar 1.
- Ganaj 1. Çikolata ve krema karışımından oluşan ganaj, zengin bir lezzet ve parlak bir görünüm sağlar 1.
- Fondan 1. Şeker, su ve jelatinden yapılan fondan, pastaların dış yüzeyini kaplamak için kullanılır ve pürüzsüz bir yüzey sağlar 1.
- Kremalı peynir kreması 1. Kremalı peynir, tereyağı ve pudra şekeri ile yapılan bu krema, hafif ekşi bir tat sunar ve özellikle havuçlu pastalarda tercih edilir 1.
Krema seçimi, yapılacak pastanın türüne, lezzetine ve dokusuna bağlı olarak değişebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: