Buradasın
Rulo pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rulo pastanın kreması için gerekli malzemeler:
- 500 ml süt 1;
- 1 paket vanilya 1;
- 2,5 yemek kaşığı un (50 g) 1;
- 1 yemek kaşığı nişasta (15 g) 1;
- 4 yemek kaşığı şeker (65 g) 1;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 1.
Hazırlanışı:
- Bir tencereye vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri ekleyin 12.
- Koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırın 12.
- Kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatın 12.
- Vanilyayı ve tereyağını ekleyip karıştırın 1.
- Karışımı, pandispanya hazır oluncaya kadar hızlı bir şekilde soğuması için başka bir kaba alarak üzerini hava almayacak şekilde streçleyin ve soğumaya bırakın 1.
Kremanın daha parlak ve kıvamlı olması için, pişirme işlemini tamamladıktan sonra 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyip el blenderından geçirebilir veya mikserle çırpabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: