Buradasın
Rulo pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rulo pastanın kreması için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
Yapımı:
- Sıvı kremayı çırpma kabına alın ve şeker ekleyerek katı bir kıvam alana kadar çırpın 1.
- Soğuyan ruloyu açın ve üzerine kremayı paylaştırıp tekrar sarın 1.
- Arzu edilen meyvelerle süsleyip servis edin 1.
Alternatif bir rulo pasta kreması tarifi için gerekli malzemeler:
- 200 gram labne peyniri 3
- 100 gram tereyağı (oda sıcaklığında bekletilmiş) 3
- 250 gram pudra şekeri 3
- 2 yemek kaşığı kakao tozu 3
- 1 paket vanilin 3
- Yarım su bardağı süt (isteğe bağlı) 3
Hazırlanışı:
- Tereyağını mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın 3.
- Kremaya labne peynirini ekleyin ve tekrar çırpın 3.
- Pudra şekerini ve kakao tozunu ekleyip iyice karıştırın 3.
- Vanilini ekleyin ve isteğe bağlı olarak sütü de ilave edin 3.
- Hazırladığınız kremayı buzdolabında yaklaşık 30 dakika bekleterek soğutun 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: