Buradasın
Kedidili meyveli pudingli pasta nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kedidili meyveli pudingli pasta yapmak için gerekli malzemeler:
- 1 paket kedidili bisküvi 34;
- 1,5 su bardağı soğuk süt (kedidili bisküvileri ıslatmak için) 3;
- 1 paket vanilyalı veya kakaolu puding (750 ml süt ile hazırlananlardan) 3;
- 3,5 su bardağı süt (puding için) 3;
- Üzeri için kakao, rendelenmiş çikolata, Hindistan cevizi veya Antep fıstığı tozu 3.
Yapılışı:
- Pudingi hazırlayın: Tencereye puding tozunu ve 3,5 su bardağı soğuk sütü alın, topak kalmayacak şekilde karıştırın 3. Orta ateşte, sürekli karıştırarak pişirin 3. Kaynamaya başlayınca ocağı kapatın 3.
- Kedidili bisküvileri ıslatın: Geniş bir tabağa 1,5 su bardağı soğuk sütü dökün 3. Kedidili bisküvilerini hızlıca süte batırıp çıkarın 3.
- Katları oluşturun: Islattığınız bisküvilerin yarısını borcamın tabanına dizin, üzerine ılımış pudingin yarısını dökün ve düzeltin 3. Kalan bisküvileri pudingin üzerine dizin ve kalan pudingi en üste dökün 3.
- Dinlendirin: Pastayı buzdolabına kaldırıp en az 4-5 saat, ideali ise bir gece dinlendirin 3.
- Süsleyin: Dinlenmiş pastanın üzerine kakao veya tercih ettiğiniz süslemeyi yapabilirsiniz 3.
Pasta, meyveli bir tat için muzlu veya çilekli puding ile de yapılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: