Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pilavın üstüne her türlü kavurma yakışır. Örneğin, kavurmalık kuşbaşı dana eti ile yapılan kavurma, pilav üstü kavurma için sıkça tercih edilir 13. Ayrıca, hazır kavurma ürünleri de kullanılabilir 4.
Önerilen malzemeler:
- 500 gram kavurmalık kuşbaşı dana eti 13;
- 1 büyük kuru soğan 13;
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 13;
- Kırmızı toz biber, karabiber, tuz 13;
- 2 su bardağı pilavlık pirinç 13;
- Yarım çay bardağı arpa şehriye 13;
- 3,5 su bardağı sıcak su 13;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 13.
Hazırlanışı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: