Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pazılı rulo börek yapmak için gerekli malzemeler:
- Hamur için:
- İç harcı için:
Yapılışı:
- Hamur hazırlığı: Malzemeleri bir kasede yoğurarak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin 2.
- İç harcı hazırlığı: Soğanı ince ince doğrayıp sıvı yağda kavurun, pazıları ekleyip tuz, karabiber ve pul biberle karıştırın 2.
- Börek şekillendirme: Hamuru parçalara bölüp açın, üzerine sütlü sos sürün, pazı harcından koyup rulo şeklinde sarın 2.
- Pişirme: Fırın tepsisine dizdiğiniz börekleri 20 dakika önceden ısıtılmış fırında pişirin 2.
Alternatif tarifler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: