Labneli börek yapmak için gerekli malzemeler: 4 parça yufka; 1 adet yumurta; 1,5 su bardağı süt; yarım çay bardağı sıvı yağ; 1 paket Pınar Labne; 1 dilim beyaz peynir; 1 demet maydanoz. Yapılışı: 1. Yumurta, süt ve sıvı yağ çırpılarak sos elde edilir. 2. Pınar Labne, beyaz peynir ve ufak ufak doğranmış maydanoz karıştırılarak iç malzemesi hazırlanır. 3. Yufka tamamen açılır ve yapılan sos gezdirilir. 4. Yufkanın yarısına iç malzemesi eklenir ve diğer yarısı ile kapatılır. 5. Yanlardan ellerle büzgü büzgü olacak şekilde birleştirilir ve pişirilmek istenen borcam ya da tepsiye dizilir. 6. Tüm yufkalar bitince kalan sos yufkaların üzerine dökülür. 7. Yufkaların sosu çekmesi için 5 dakika beklenir. 8. Fırın 180 derecede ısıtılır ve üzeri kızarana kadar pişirilir. Ayrıca, labneli rulo börek yapmak için şu malzemeler gereklidir: 6 adet baklavalık yufka; 2-3 yemek kaşığı tereyağı; iç harcı için; 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 adet soğan, 300 gr ıspanak, tuz, karabiber, muskat rendesi, 1 tutam kişniş tohumu, 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz, 100 gr labne peyniri. Labneli rulo börek yapımı: 1. Soğanı çok ince kıyın ve havucu tavla zarı büyüklüğünde küp küp doğrayın. 2. Tavaya zeytinyağı ilave ederek soğanı hızlı ateşte bir dakika kadar soteleyin, ardından havucu ekleyin ve kısık ateşte 5 dakika pişirin. 3. Ocağı kapatıp dinlenmeye bırakın. 4. Soğuyan harcı içerisine Pınar Labne’yi ve küçük doğranmış domatesi ilave edin ve karıştırın. 5. Kare şeklinde kesilmiş milföy hamurlarının içine hazırladığınız iç harcı eşit miktarda ekleyin ve kenarlarını güzelce kapatın. 6. Milföy hamurunun üstüne yumurta sarısı sürün ve 180°C ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirin. Labneli börek tarifi için ayrıca