Mois pandispanya yapımı için gerekli malzemeler: Pandispanya için: 4 adet yumurta, 1 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı su, 1 paket kabartma tozu, bir çimdik tuz. Kreması için: 3 su bardağı süt, 2 buçuk yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 4 yemek kaşığı toz şeker, 1 paket vanilya, 2 yemek kaşığı kakao. Üzeri için: Çilek. Mois pandispanya yapılışı: 1. Derin bir kaba yumurta beyazlarını alıp, bir çimdik tuz ile birlikte beyazlaşıp köpürene kadar çırpın. 2. Ayrı bir kapta yumurta sarıları ve şekeri çırpın. 3. Kuru malzemeleri (un, kakao, kabartma tozu) ve suyu ilave edip karıştırmaya devam edin. 4. Yumurta beyazlarını, hazırladığınız karışıma ekleyin. 5. Harcı söndürmeden, nazikçe ve aynı yönde karıştırarak, her şeyin iyice karışmasını sağlayın. 6. Kullanacağınız çemberin içini yağlayın veya yağlı kağıtla kaplayın. 7. Hazırladığınız pandispanya harcını 19 cm çapındaki kelepçeli kalıba dökün. 8. Önceden ısıttığınız 170 derece fırında, 35-40 dakika boyunca kontrollü şekilde pişirin. 9. Kreması için orta boy bir sos tenceresine bütün kuru malzemeleri ekleyip karıştırın. 10. Üzerine sütü ilave edip orta ateşte çırpma teli yardımıyla karıştırarak pişirin. 11. Kıvam alan kremayı ocaktan alıp üzerine vanilyayı ilave edip karıştırın ve soğumaya bırakın. 12. Soğumuş olan mois pastanın kekini tırtıklı bıçak yardımıyla 3 eşit parçaya bölün. 13. Kekin ilk katına daire şeklinde kremayı sıkın ve 2 parmak genişliğinde boşluk bırakın. 14. Boşluk bıraktığınız kenarlara çilekleri dizin. 15. İkinci katına da aynı şekilde işlem yapın. 16. Son olarak 3. keki yerleştirin ve kalan kremayı üzerine ekleyip spatula yardımıyla güzelce yayın. 17. Artmış olan kekleri elinizle ufalayıp