Buradasın
Mozaik Pastanın kıvamı nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İdeal kıvamı yakalamak için dikkat edilmesi gerekenler:
- Çikolata kullanımı: Çikolata benmari usulü eritilmeli, doğrudan ateşte çok kısık ateşte ve süt ya da krema eklenerek eritilmelidir 1.
- Bisküvi kırma: Bisküviler toz haline gelmeden, hafif iri parçalar kalacak şekilde kırılmalıdır 13.
- Sıcaklık: Sıvı malzemeler (sos) ilk sıcağını attıktan sonra bisküviler eklenmelidir 13.
- Karışım: Harcın çok akışkan ya da karıştırılamayacak kadar katı olmamasına özen gösterilmelidir 1.
Kıvamı ayarlamak için, çok katı olursa süt ve eritilmiş tereyağı, çok sıvı olursa bisküvi ilave edilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: