Buradasın
Mozaik Pastanın kıvamı nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İdeal kıvamı şu şekilde elde edebilirsiniz:
- Çikolata kullanacaksanız benmari usulü eritip, içerisine süt veya krema ekleyerek bisküvilerle güzel bir şekilde bütünleştirin 1.
- Bisküvileri toz haline getirmeden, hafif iri parçalar kalacak şekilde kırın 12.
- Puding veya eritilmiş çikolatayı ilk sıcağını attıktan sonra bisküvileri ekleyin, çok sıcakken eklerseniz bisküviler erir 1.
- Hazırladığınız mozaik pasta harcının çok akışkan olmamasına özen gösterin 1. Eğer çok sıvı olursa, bisküvi ekleyerek kıvamını toparlayabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: