Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kedi dili pastasının püf noktaları şunlardır:
- Kedi dili bisküvilerini çok fazla ıslatmayın 1. Bisküviler hamurlaşabilir, hızlıca süte batırıp çıkarmak yeterlidir 1.
- Muhallebiyi hazırlarken sürekli karıştırın 13. Pürüzsüz bir kıvam elde edin 1.
- Kremanın topaklanmamasına dikkat edin 3.
- Muhallebiyi hazırladıktan sonra biraz soğumasını bekleyin 1. Çok sıcak muhallebi, bisküvileri fazla yumuşatarak dağılmalarına neden olabilir 1.
- Pastayı buzdolabında yeterince dinlendirin 12. Bu, tatların iyice oturmasını ve harika bir kıvam elde edilmesini sağlar 1.
- Bisküvileri ıslatmak için süt veya kahve kullanabilirsiniz 1.
- Süsleme için yaratıcılığınızı kullanın 1. Kakao, pudra şekeri, taze meyveler, çikolata rendesi, çikolata parçaları veya fındık kırıkları gibi malzemelerle pastanızı süsleyebilirsiniz 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: