Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı balıkların yenilmesi gereken zamanlar:
- Palamut: Eylül başından Kasım ayı sonlarına kadar 2.
- Lüfer: Eylül ortasından Aralık ayı başına kadar 2.
- Çipura: Ağustos-Aralık ayları arası 2.
- Uskumru: Ekim ve Kasım ayları 2.
- Levrek: Şubat-Haziran ayları 2.
- Barbun: Temmuz ile Ekim ayları arası 2.
- Hamsi: Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat ayları 2.
- İstavrit: Kasım ve Mart ayları 2.
- Mezgit: Şubat-Haziran ayları 2.
- Kalkan: Şubat, Mart ve Nisan ayları 2.
Balıkların üreme döngüleri ve göç yolları gibi faktörler, hangi balığın hangi mevsimde yenmesi gerektiğini belirler 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: