Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
12 ayda hangi balığın yenmesi gerektiği şu şekildedir:
- Ocak: Uskumru, lüfer, palamut, istavrit, tekir, kefal, kırlangıç 34.
- Şubat: Kalkan, hamsi, izmarit 23.
- Mart: Mezgit, levrek, kalkan 13.
- Nisan: Kılıç balığı, mersin, barbun, lahos 1.
- Mayıs: Mercan, kaya balığı, iskorpit, dil balığı 1.
- Haziran: Sardalya, orkinos, akya 1.
- Temmuz: Çipura, sardalya, sinarit, traça 1.
- Ağustos: Çingene palamudu, sardalya 1.
- Eylül: İstavrit, izmarit, kılıç balığı 1.
- Ekim: Levrek, barbun, palamut, kılıç, sardalya 1.
- Kasım: Uskumru, lüfer, hamsi, barbun, mercan, torik, levrek 1.
- Aralık: Hamsi, mercan, levrek 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: