Frambuazlı cupcake yapımı için gerekli malzemeler: Kek için: yarım su bardağı kakao, 1 su bardağı sıcak su, 2 adet yumurta, 1 su bardağı süt, yarım su bardağı sıvıyağ, bir buçuk su bardağı tozşeker, iki buçuk su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yarım çay kaşığı tuz, yarım su bardağı frambuaz reçeli. Krema için: 300 ml (1 kutu: 200 ml) krema, 1 paket krem şanti, yarım su bardağı frambuaz reçeli. Yapılışı: 1. Kakaoyu sıcak suyun içine katın ve karıştırarak erimesini sağlayın, ardından oda sıcaklığına gelene kadar soğutun. 2. Karıştırma kabına yumurta, süt, sıvıyağ, tozşeker ve kakao karışımını koyup, hafifçe karıştırın. 3. Elenmiş un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu, yumurtalı karışıma ilave edin ve mikser veya çırpıcı ile pürüzsüz bir hale gelene kadar çırpın. 4. Reçeli ekleyip hafifçe karıştırın ve kalıpların yarısı dolacak şekilde karışımı paylaştırın. 5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. 6. Krema için soğuk kremayı ve toz krem şantiyi bir kaba alıp, kabarana kadar mikserin yüksek devrinde çırpın. 7. Frambuaz reçelini ilave edin ve hafifçe karıştırın, sıkma torbasına doldurun ve soğuyan keklerin üzerine şekil vererek sıkın. 8. Üzerini dilediğiniz şekilde süsleyin.