Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Frambuazlı trileçe yapmak için gerekli malzemeler:
- Keki için: 5 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya 14.
- Keki ıslatmak için: 4 su bardağı süt, yarım su bardağı şeker, 200 ml krema 1.
- Frambuaz sosu için: 350 gr frambuaz, yarım su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 su bardağı su, 1 paket vanilya 1.
- Üzeri için: 1 paket krem şanti, 1 su bardağı soğuk süt 1.
Yapılışı:
- Yumurtaları ve şekeri bir kaba alıp köpük köpük olana kadar mikserle çırpın 1.
- Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın 1.
- Kare borcama pişirme kağıdı yerleştirin ve karışımı borcama dökün 1.
- 160 derece fırında 35 dakika pişirin 1.
- Süt, şeker ve kremayı bir kapta karıştırıp şeker eriyene kadar ısıtın, ardından soğumaya bırakın 1.
- Pişen keki ters çevirin, pişirme kağıdını çıkarın ve üzerine delikler açın 1.
- Hazırladığınız süt şerbetini kekin üzerine gezdirin 1.
- Çırpılmış krem şantiyi kekin üzerine yayın 1.
- Soğuyan frambuaz sosunu da üzerine gezdirin 1.
- Tatlıyı buzdolabında en az 3-4 saat dinlendirin 1.
Servis esnasında üzerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: