Buradasın
Frambuazlı pastacı jeli nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Frambuazlı pastacı jeli kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Ambalajı Kontrol Edin: Jelin ambalajındaki talimatları okuyun 1.
- Jeli Hazırlayın: Bir tencereye 500 ml soğuk su dökün 2. Jöle tozunun yarısını (500 g) suya ekleyin ve karışımı 1 dakika boyunca karıştırın 2.
- Karışımı Bekletin: Karışımı 5 dakika bekletin 2.
- Jeli Eritin: Orta ateşte jöleyi eriyene kadar ısıtın 2.
- Kalan Suyu Ekleyin: Kalan 500 ml soğuk suyu ekleyin ve karıştırın 2.
- Soğutun: Jöleyi bir kaba dökün ve soğumaya bırakın 2.
- Kullanım: Jöle donduktan sonra pastanızda veya tatlılarınızda kullanın 2.
Ayrıca, frambuazlı jeli doğrudan taze frambuazlarla karıştırarak da kullanabilirsiniz 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: