Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et en güzel kalın tabanlı ve yüksek ısıya dayanıklı tavalarda mühürlenir 1. İşte bazı öneriler:
- Döküm Tava: Kalın tabanı sayesinde yüksek ısıyı tutar ve etin yüzeyinde lezzetli bir kabuk oluşmasına yardımcı olur 12.
- Paslanmaz Çelik Tava: Isıyı eşit bir şekilde dağıtır ve dayanıklıdır 1.
- Alüminyum Tava: Hafif ve ısının hızlı dağılmasını sağlar 1.
- Çift Tabanlı Tava: İki taban arasındaki hava boşluğu sayesinde ısıyı eşit şekilde dağıtır 1.
Ayrıca, seramik tava ve döküm demir tava da mühürleme işlemi için uygun seçeneklerdir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: