Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi turşu çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Salatalık turşusu 235. Küçük boyutlardaki salatalıklar kavanoza yerleştirilir ve limonla lezzetlendirilir 5.
- Acur turşusu 35. Kabakgiller familyasına ait bir besin olan acurun en yaygın kullanımı turşu yapımıdır 5.
- Kırmızı lahana turşusu 135. Lokantalarda en çok rastlanan turşu çeşitlerinden biridir 5.
- Pancar turşusu 125. Lezzetiyle çok sevilen ve yemeklerin yanında tüketilen bir turşu çeşididir 5.
- Yeşil domates turşusu 35. Yemeklerin içerisinde en çok kullanılan malzemelerden biri olan domates, turşu yapımında kullanılır 5.
- Kıl biber turşusu 5. İnce ince doğranmış kıl biberleri, acı biber ve domatesle birleştirilir 5.
- Patlıcan turşusu 5. Et, sebze, salata ve meze tariflerinde sık sık yer verilen patlıcan, bu kez turşu yapımında kullanılır 5.
- Mantar turşusu 5. Kültür mantarı ve defne yaprağı kullanılarak yapılan bir turşu çeşididir 5.
- Taze bamya turşusu 5. Yaz aylarının sevilen sebzelerinden biri olan bamya ile yapılan bir turşu çeşididir 5.
- Üzüm turşusu 5. Beyaz üzüm, üzüm sirkesi, limon suyu ve sarımsak ile yapılan bir turşu çeşididir 5.
En iyi turşu çeşidi, kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: