Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi turşu çeşitleri arasında şunlar öne çıkmaktadır:
- Pancarlı Karnabahar Turşusu: Pancarın verdiği renk ve lezzet ile sofralara renk katar 1.
- Mor Lahana Turşusu: Beyaz lahananın yerine mor lahana kullanılarak yapılan bu turşu, farklı bir tat sunar 1.
- Brüksel Lahanası Turşusu: Brüksel lahanasının sevimli minnoş hali, bu turşu ile her mevsimde tüketilebilir 1.
- Sauerkraut: Alman ve Avusturya mutfağının vazgeçilmezlerinden olan fermente beyaz lahana turşusu 2.
- Fasulye Turşusu: Taze fasulyenin en taze olduğu zamanlarda hazırlandığında daha lezzetli olur 1.
Ayrıca, Kemal Kükrer Kornişon Turşu ve Penguen Acı Biber Turşu gibi hazır turşu markaları da tercih edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: