Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dolma kokoreç içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Kuzu bağırsağı 45. Kokoreçin temelini oluşturan ana malzemedir 45.
- Kuzu eti 5. Bağırsağın içine yerleştirilen et, genellikle böbrek, ciğer gibi organ etleri veya yağlı kısımlardan oluşur 5.
- Baharatlar 45. Kokoreçe lezzet katan baharatlar arasında kekik, pul biber, kimyon, karabiber ve tuz bulunur 45.
- Ek malzemeler 34. Bazı tariflerde domates, yeşil biber, soğan ve sarımsak gibi malzemeler de kullanılır 34.
Dolma kokoreç, kuzu bağırsağının içine hazırlanan et karışımı doldurulup şişe geçirilerek pişirilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: