Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dağlı kestane şekerinin bazı özellikleri:
- Doğallık: Glikoz içerir, ancak coğrafi işaretli olarak glikozsuz üretim yapan bir firmadır 12.
- Geleneksel üretim: Yarım asırdan fazla süredir geleneksel yöntemlerle üretilir 5.
- Çeşitli ürünler: Sade, lüks kutu, çikolatalı, spesial, uzun ömürlü, kavanoz, konserve ve vakumlu gibi çeşitli türleri bulunur 23.
- Kullanım alanları: Kahvaltılarda, tatlılarda, atıştırmalık olarak ve geleneksel Türk mutfağındaki çeşitli tatlıların yapımında kullanılabilir 15.
- Saklama koşulları: Serin bir yerde muhafaza edilmelidir 5.
- Raf ömrü: 45 gündür 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: