Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çilek ve çikolata şu şekillerde birleştirilebilir:
- Çikolatalı çilek 23. Çilekler yıkanıp kurulandıktan sonra, çikolata (sütlü, bitter veya beyaz) eritilir ve çilekler çikolataya batırılır 23. Eritilmiş çikolata, çileklerin sapına takılan kürdan aracılığıyla uygulanabilir 2. Çikolatanın donması için çilekler buzdolabında bekletilir 23.
- Çikolatalı çilekli parfe 4. Çikolatalar parçalanıp eritilir, ardından çilek ve krema ile karıştırılarak kalıplara doldurulur ve buzdolabında bekletilir 4.
- Çilekli ve beyaz çikolatalı pasta 4. Çilekler pastanın üzerine dizilir ve beyaz çikolata ile süslenir 4.
- Çikolata kaplı çilekler 5. Çilekler yıkanıp kurulandıktan sonra, çikolata (bitter, sütlü veya beyaz) benmari usulü eritilir ve çilekler çikolataya batırılır 5. Çikolatanın pürüzsüz bir şekilde donması için çilekler buzdolabında bekletilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: