Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çilekli Malaga Tarifi:
Malzemeler:
Yapılışı:
- Pandispanya Hazırlığı:
- Yumurtaların akları ve sarılarını ayırın 1.
- Şekeri ikiye bölüp yarısını yumurta aklarına bir fiske tuzla ilave ederek kar haline gelinceye kadar çırpın 1.
- Yumurta sarılarını da şekerin diğer yarısıyla 2-3 dakika çırpın 1.
- Sıcak su ilave edip açık sarı krema kıvamına gelene dek çırpın 1.
- Kuru malzemeleri bu karışıma eleyin ve 2 dakika düşük devirde çırpın 1.
- Spatula yardımıyla köpük kıvamındaki yumurta aklarını 2-3 seferde yavaşça karışıma ekleyin 1.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımı dökün 1.
- 200 dereceye ısıtılmış fırında 5-6 dakika pişirdikten sonra ısıyı 150 dereceye düşürüp yaklaşık 15-20 dakika daha pişirin 1.
- Krema Hazırlığı:
- Hazır krema tozunu ve 2 kutu soğuk kremayı bir kaba alıp mikserle çırpın 1.
- Birleştirme:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: