Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çiğ köfte lavaşı içine genellikle göbek marul, maydanoz, limon, roka, salatalık veya salatalık turşusu, domates, nane gibi yeşillikler ve soslar konur 34.
- Göbek marul 4. İyi temizlenip yıkandıktan sonra doğranarak veya bütün yaprak halinde lavaşın içine konulabilir 4.
- Maydanoz 4. İyice yıkandıktan sonra yaprakları lavaşın içine konur 4.
- Limon 4. Aşırı kullanılmamalıdır, dürüm lavaşının ıslanmasına müsaade edilmemelidir 4.
- Roka 4. Bazı yörelerde tercih edilebilir 4.
- Salatalık veya salatalık turşusu 4. Yaz aylarında salatalık, kış aylarında salatalık turşusu tercih edilebilir 4.
- Domates 4. 1-2 dilim domates eklenebilir 4.
- Nane 4. Bazı yörelerde tercih edilebilir 4.
Ayrıca, nar ekşisi, acı sos ve özel soslar da dürümün içine konulabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: