Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yedi çeşit çorba şunlardır:
- Mercimek Çorbası: Kırmızı mercimek, soğan, havuç ve baharatlarla hazırlanan besleyici bir çorba 13.
- Yayla Çorbası: Yoğurt, pirinç ve nane ile yapılan geleneksel bir Türk çorbası 13.
- Domates Çorbası: Taze domateslerin yanı sıra soğan, biber ve baharatlarla hazırlanan hafif asidik tatta bir çorba 13.
- Kelle Paça Çorbası: Koyun veya kuzu kelle ve paçasının kaynatılmasıyla hazırlanan besleyici bir çorba 1.
- Şehriye Çorbası: Küçük makarna (şehriye) ve sebzelerin bir arada pişirilmesiyle yapılan hafif bir çorba 1.
- Ezo Gelin Çorbası: Bulgur, mercimek ve sebzelerle yapılan zengin bir çorba 1.
- Soğuk Çorbalar: Genellikle yaz aylarında tercih edilen, sebzelerden yapılan serinletici çorbalar (örneğin, gazpacho) 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: