Fırın poşetinde etin pişme süresi, kullanılan etin türüne, boyutuna ve fırının sıcaklığına bağlı olarak değişir. Kuzu eti: 1,5 - 2 kg civarındaki kuzu incik veya but, 180-200°C fırında yaklaşık 2,5 - 3 saat pişer. Dana eti: Bir bütün dana rostosu (yaklaşık 1 kg), 170-180°C'de poşet içinde 1,5 - 2 saatte pişer. Tavuk: Bütün tavuk için genellikle 1,5 saat, but veya kanat gibi parçalar için 45-60 dakika yeterlidir. Balık: Fileto veya bütün balık için 180°C'de 20-30 dakika pişer. Fırın poşetinde sebzeli et ise yaklaşık 1 saat 15 dakikada pişer. Bu süreler genel bir çerçeve sunar; fırının veya etin özelliklerine göre küçük ayarlamalar gerekebilir.