• Buradasın

    Dr Oetker Revani kaç dakikada pişer?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Dr. Oetker Revani, önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirilir 15.
    Pişirme süresi, fırının performansına göre değişiklik gösterebilir. Kekin üzerinin altın rengi alıp almadığını kontrol etmek için bir şiş veya bıçak kullanılabilir; şiş temiz çıkıyorsa, revani pişmiş demektir 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Dr oetker hazır revaninin şerbeti nasıl yapılır?

    Dr. Oetker hazır revaninin şerbeti için gerekli malzemeler: 3,5 su bardağı toz şeker; 3,5 su bardağı su; 1 tatlı kaşığı limon suyu. Hazırlanışı: 1. Toz şeker ve suyu bir tencereye alın ve orta ateşte şeker eriyinceye kadar karıştırın. 2. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın, limon suyunu ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın. 3. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Şerbet, revani piştikten sonra sıcak revaninin üzerine soğuk olarak dökülür.

    Dr. Oetker revani nasıl yapılır?

    Dr. Oetker Revani yapmak için gerekli malzemeler: 500 gram Dr. Oetker Revani karışımı; 3 yumurta; 1 çay bardağı süt. Hazırlanışı: 1. Şurubun hazırlanması: Ölçülü su ve şeker tencereye konur, arada karıştırılarak kaynatılır. 2. Hamurun hazırlanması: Revani karışımı çırpma kabına boşaltılır. 3. Pişirme: Yağlanmış 28 cm çapındaki tepsiye dökülen karışım, fırının orta rafında üzeri iyice pembeleşinceye kadar pişirilir. 4. Servis: Fırından alındıktan sonra 1-2 dakika soğumaya bırakılır. Not: Arzuya göre, soğuduktan sonra dövülmüş Antep fıstığı veya Hindistan cevizi ile süslenebilir.