• Buradasın

    Pastane

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Pasthaltoptan ne iş yapar?

    "Pasthaltoptan" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, "pastacı" ve "puantör" meslekleri hakkında bilgi mevcuttur. Pastacı, pasta, kek, börek, kuru pasta ve mayalı hamur işi yiyeceklerin üretimini gerçekleştirir. Puantör, çalışanların işe giriş çıkış saatlerini kontrol eder, mola sürelerini takip eder ve yıllık izinleri yönetir.

    Ezgi Pastanesi'nin sahibi kim?

    6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Ezgi Apartmanı'nın zemin katında bulunan pastanenin sahipleri Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel'dir. Bu kişiler, haklarında "olası kastla kasten öldürme ve yaralama" suçundan 876 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmiş olsa da kayıtlı adreslerinde bulunamadıkları için yargılanamamışlardır.

    Akçay pastanesi hangi logo?

    Akçay Pastanesi'nin hangi logoya sahip olduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, Akçay Pastanesi'nin sosyal medya hesapları şu şekildedir: Instagram: @akcay_pastanesii. Pinterest: akcay_pastanesii.

    Petek1942 nerenin malı?

    Petek1942, Hatay, İzmir, Trabzon ve Osmaniye gibi farklı bölgelerde şubeleri bulunan bir pastanedir. Hatay şubesi, 1942 yılında Tevfik Usta tarafından İskenderun'da kurulmuştur. Dolayısıyla, Petek1942 pastanesinin malı olarak belirli bir bölge veya ülke belirtmek mümkün değildir; çünkü işletme, birden fazla şehirde faaliyet göstermektedir.

    Dilim Pasta hangi firmanın?

    Dilim Pasta, Dilim Pastaneleri firmasına aittir. Dilim Pastaneleri, 2000 yılında Mehmet Şahin tarafından Kavacık'ta kurulmuş olup, günümüzde Anadolu Yakası'nda 4 şube olarak hizmet vermektedir.

    Pasta dükkanı açmak için hangi program?

    Pasta dükkanı açmak için gerekli olan programlar hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, pasta dükkanı açarken gerekli olan bazı belgeler şunlardır: Ustalık belgesi. Vergi levhası. Yapı kullanma izin belgesi. İmza sirküleri. Kayıtlı olunan odanın üye fotokopisi. İtfaiye uygunluk raporu. Ayrıca, işletme yönetimi ve satış takibi için restoran otomasyonu sistemleri kullanılabilir.

    Pasta teşhir dolabı ve donduruculu dolap aynı mı?

    Pasta teşhir dolabı ve donduruculu dolap aynı değildir. Pasta teşhir dolapları, pastaların saklanması ve muhafaza edilmesi için özel olarak tasarlanmış soğutmalı teşhir üniteleridir. Donduruculu dolaplar ise marketlerde donuk ürünlerin satışında kullanılan dolaplardır. Dolayısıyla, pasta teşhir dolapları donduruculu dolapların bir alt kategorisi olarak değerlendirilebilir, ancak aynı şey değildir.

    Yedilioğlu Pastanesi'nin sahibi kim?

    Yedilioğlu Pastanesi'nin sahibi, 2011 yılında vefat eden Ali Yedilioğlu'dur. Ali Yedilioğlu'nun mesleğini, oğulları Mehmet Cengiz Yedilioğlu, Mehmet Kadir Yedilioğlu, torunları Mehmet Ali Yedilioğlu ve Ali Yedilioğlu devam ettirmektedir.

    Zambak Pastanesi'nin sahibi kim?

    Zambak Pastanesi'nin sahibi Mefail Laledemir'dir.

    Dilek Pastanesi hangi semtte?

    Dilek Pastanesi'nin bulunduğu semtler şunlardır: Küçükçekmece. Esenyurt. Esenler. Eyüpsultan. Fatih. Sultangazi. Üsküdar. Gaziosmanpaşa. Beyoğlu. Ayrıca, Dilek Pastanesi'nin genel merkezi Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde yer almaktadır.

    Çıksorut'un neyi meşhur?

    Çıksorut'un meşhur olan bazı özellikleri şunlardır: Piknik Alanı: Çıksorut, Gaziantep'in eski piknik yerlerinden biriydi. Konumu: Şehitkamil ilçesine bağlı bir mahalledir. Tarihi: Bazı kaynaklara göre, Çıksorut ismi, mahallede yaşayan somurtkan bir değirmenciden gelmektedir. Ayrıca, Çıksorut, illegal bahisin merkezi olarak da anılmaktadır.

    Pastane usulü yağlı gevrek nasıl yapılır?

    Pastane usulü yağlı gevrek yapmak için gerekli malzemeler: 1 su bardağı sıvı yağ; 1 paket instant kuru maya; 1,5 çay kaşığı tuz; 1 yemek kaşığı toz şeker; yarım çay bardağı su; 2 su bardağı un. Üzeri için: 1 adet yumurta akı; susam. Yapılışı: 1. Derin bir kaba instant kuru mayayı koyun ve üzerine yarım çay bardağı su dökün. 2. Tel çırpıcı ile karıştırıp mayayı eritin. 3. Kaba 1 su bardağı sıvı yağ, 1,5 çay kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı toz şeker ekleyin, karıştırın. 4. Azar azar 2 su bardağı un ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. 5. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın, çubuk şekli verin. 6. İlk olarak şekil verdiğiniz hamurun bir tarafını yumurta akına, ardından susama batırın. 7. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Alternatif bir tarif: 1 paket margarin; 2 yemek kaşığı yoğurt; 1 yumurta (sarısı içine, akı üstüne); yarım çay bardağı sıvı yağ; 1 tatlı kaşığı sirke; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 çorba kaşığı şeker; 1 paket kabartma tozu; aldığı kadar un. Yapılışı: 1. Oda sıcaklığındaki margarin ve diğer malzemeleri kaba alın. 2. Yumuşacık ama ele yapışmayan kıvamlı bir hamur elde edin. 3. Merdane ile açıp istediğiniz şekli verin. 4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. 5. Üzerine kalan yumurta akını sürün, susam veya çörek otu serpin. 6. 175 derece fırında kızarana kadar pişirin.

    Rize sahil pastanesi kimin?

    Rize Sahil Pastanesi, MSY Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne aittir. İletişim bilgileri: Adres: Yeniköy Mahallesi, Menderes Bulvarı, Barış Caddesi, No:204/A, Rize Merkez, Rize. Telefon: (0464) 214 23 55.

    Sakin Kahve Pasta alkol var mı?

    Sakin Kahve Pasta'da alkol bulunmamaktadır. Firma, tüm pastalarının kendi üretimi olduğunu ve alkol içermediğini belirtmektedir.

    Böğurtlen pastanesi hangi semtte?

    Böğürtlen Pastanesi farklı semtlerde bulunmaktadır: Muratpaşa, Antalya. Kartal, İstanbul. Ayrıca, İstanbul Sultanbeyli'de Böğürtlen Pasta & Cafe bulunmaktadır.

    GP galette patisseria'nın en iyi tatlısı hangisi?

    GP Galette Patisserie'nin en iyi tatlısı konusunda kesin bir görüş yoktur. Ancak, müşterilerin en çok tercih ettiği tatlılardan bazıları şunlardır: Profiterol. Ekler. Paris Ekler. Çilekli Galette Tatlı. Çikolatalı Galette Tatlı. En iyi tatlı tercihi kişisel zevklere göre değişiklik gösterebilir.

    Köyce ne iş yapar?

    Köyce, Urla'da yer alan bir restoran olup, doğal ortamda, zeytin bahçeleri ve tavukların arasında hizmet vermektedir. Köyce'de yapılan işler arasında: Tarım: Restoran, kendi sebzelerini ve meyvelerini üretmektedir. Hayvancılık: Organik yumurta ve et tavuğu üretimi yapılmaktadır. Yem Üretimi: Kendi yemlerini üretmektedir. Kerpiç Üretimi: Kümes yapımında kerpiç kullanılmaktadır. Ayrıca, restoran, doğal ortamda dinlenme ve çeşitli aktiviteler sunan bir mekan olarak da hizmet vermektedir.

    Balbadem Pastanesi'nin sahibi kim?

    Balbadem Pastanesi'nin sahibi Eren Alpsatan'dır.

    Zarife Hanım Pastanesi'nin sahibi kim?

    Zarife Hanım Pastaneleri'nin sahibi Recep Korkut'tur.

    Ceviz ağacı pastanesi kime ait?

    Ceviz Ağacı Pastanesi, Levent Yüksel'e aittir. İşletme sahibi Levent Yüksel, mesleğe aile işletmesi olan Levent Pastanesi’nde başlamış ve pasta tasarımcılığı konusunda büyük aşama kaydetmiştir. Pastanenin kurucusu ise, yaklaşık yarım asırdır pastacılık mesleğini sürdüren İhsan Yüksel'dir.