Bolca hindi ile Akdeniz soslu pişirme tarifi için gerekli malzemeler ve yapılışı şu şekildedir: Malzemeler: - 250 gr. Pınar Hindi but kuşbaşı - 100 gr. Pınar Tereyağı - 50 gr. galeta unu - 100 gr. parmesan peyniri - 1 adet yumurta - 4 gr. taze adaçayı - 4 gr. karabiber, 4 gr. tuz - 300 gr. un - 2 adet yumurta - 0.5 lt. su - 5 gr. çiçek yağı - 80 gr. zeytinyağı - 80 gr. çekirdeksiz yeşil zeytin - 80 gr. çekirdeksiz siyah zeytin - 60 gr. kiraz domates - 2 dal taze biberiye - 8 adet taze fesleğen yaprağı - 1 diş sarımsak, 8 gr. karabiber, 15 gr. tuz Hazırlanışı: 1. Mermer bir tezgah üzerinde un, yumurta, su ve çiçek yağını yoğurup hamuru hazırlayın. 2. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika dinlendirin. 3. Hindi but kuşbaşı etleri, ceviz büyüklüğünde tereyağı, galeta unu, yumurta, taze adaçayı, tuz ve karabiberle birlikte robotta hafif dişli kıvamda ezin. 4. Hamuru iki eşit parçaya bölüp 1 mm. kalınlığında açın. 5. Birinin üzerine çırpılmış yumurta veya su sürün. 6. Hazırladığınız harçtan aldığınız küçük parçaları aralıklı olarak bu hamurun üzerine sıralayın. 7. Üzerine diğer hamuru yayın. 8. Orta kısmından başlayarak elinizle bastırarak, harcın etrafındaki hamurların birbirine yapışmasını sağlayın. 9. Tırtıllı kesme rulosuyla kesin. 10. 5 litre kaynamış suya tuz, 1-2 diş sarımsak, zeytinyağı ve defne yaprağı ilave edip raviolileri haşlayın. 11