A+ kan grubu için önerilen ve kaçınılması gereken bazı besinler: Tüketilmesi önerilenler: Sebzeler: Brokoli, ıspanak, havuç, lahana, pancar, domates, sarımsak, soğan, enginar, biber, kabak. Meyveler: Kivi, kiraz, ananas, üzüm, şeftali, elma, armut, avokado. Proteinler: Tavuk, balık, hindi, kırmızı et, süt ürünleri (belirli aralıklarla). Tahıllar: Bulgur, esmer pirinç, kepekli ekmek, yulaf. Yağlar: Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, keten tohumu yağı. Kaçınılması gerekenler: Kırmızı et. Süt ürünleri (sınırlı miktarda). Gluten içeren gıdalar (buğday, arpa, çavdar). Bazı sebzeler: Patates, mısır, siyah fasulye. Kan grubuna göre beslenme, bilimsel bir temele dayanmamaktadır.