Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazır lavaş kullanarak yağlama yapmak, hamur açma süreci ile uğraşmak istemeyenler için pratik bir alternatiftir 3. Bu yöntemle, geleneksel şebit yufkalarının yerini tutarak orijinaline oldukça yakın bir tat elde edilebilir 3.
Hazır lavaş ile yağlama yapmak için:
- İç harcı hazırlayın 3. Kıyma, soğan, domates salçası, yeşil biber, baharatlar ve biraz domatesle pişirerek yağlamanın iç harcını hazırlayın 3.
- Lavaşları kullanın 3. Fırından ya da marketten aldığınız hazır lavaşları kullanın 3.
- Kat kat dizin 3. Hazırladığınız kıymalı harcı, her bir lavaşın üzerine ince bir tabaka halinde sürerek üst üste dizin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: