Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 3 adet yumurta 2;
- 100 gram bitter çikolata 2;
- 50 gram tereyağı 2;
- 1/2 su bardağı bal veya şekersiz tatlandırıcı 2;
- 1/4 su bardağı kakao 2;
- 1 çay kaşığı vanilya özü 2;
- 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2;
- Bir tutam tuz 2.
Hazırlanışı:
- Çikolata ve tereyağını eritin 23.
- Bir karıştırma kabında yumurtaları ve balı mikserle iyice çırpın 2.
- Kakao, kabartma tozu, vanilya ve tuzu eleyerek karışıma ekleyin ve spatula yardımıyla karıştırın 2.
- Eritilmiş çikolata ve tereyağı karışımını azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin 2.
- Kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 170°C fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin 2.
- Kürdan testi yaparak içinin piştiğinden emin olun 2.
- Servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: