Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Un çorbasının en güzel çeşidi kişisel tercihlere göre değişmekle birlikte, bazı popüler ve beğenilen tarifler şunlardır:
- Abhaz Un Çorbası: Abhazya'da yapılan bu çorba, buğday unu, süt, su, kuru soğan, tereyağı, biber salçası veya toz biber ve tuz ile hazırlanır 1.
- Kars Hörre (Un Çorbası): Kars'ta yapılan bu çorba, tereyağı, salça, un, su, tuz ve karabiber ile yapılır 1.
- Selanik Un Çorbası: Selanik mutfağına ait bu çorba, un kavrularak yapılır ve haşlanmış tavuk parçaları, tavuk suyu ve sarımsak ile zenginleştirilir 1.
- Pirinçli Un Çorbası: Pirinç, tereyağı, zeytinyağı, tavuk suyu, tuz ve kırmızı biber kullanılarak hazırlanan besleyici bir çorbadır 3.
- Yoğurtlu Un Çorbası: Yoğurt, un, zeytinyağı, su veya et suyu, tuz ve nane ile yapılan, hem lezzetli hem de pratik bir tariftir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: