Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı çorbalara yakışan baharatlar şunlardır:
- Mercimek çorbası: Karabiber, zencefil, kimyon, kırmızı biber, kişniş, zerdeçal ve tarçın 12.
- Tarhana çorbası: Karabiber, nane, pul biber ve kırmızı biber 12.
- Ezogelin çorbası: Pul biber, nane ve tuz 12.
- Domates çorbası: Kekik, karabiber ve nane 12.
- Soğan çorbası: Taze kekik, kuru kekik ve karabiber 12.
- Beyran çorbası: Pul biber, kırmızı toz biber, karabiber 1.
- Pirinç çorbası: Kırmızı pul biber ve nane 1.
- İşkembe çorbası: Kimyon, pul biber, karabiber ve kırmızı toz biber 1.
- Brokoli çorbası: Genellikle tuz ve karabiber dışında fazla baharat eklenmez 1.
- Balık çorbası: Tane karabiber, kişniş tohumu, zerdeçal ve tuz 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: