Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı çorbalara yakışan baharatlar:
- Mercimek çorbası: Karabiber, zencefil, kimyon, kırmızı biber, kişniş, zerdeçal, tarçın 1.
- Tarhana çorbası: Karabiber, nane, pul biber, kırmızı biber 1.
- Ezogelin çorbası: Pul biber, nane, tuz 1.
- Domates çorbası: Kekik, karabiber, nane 14.
- Soğan çorbası: Taze kekik, kuru kekik, karabiber 1.
- İşkembe çorbası: Kimyon, pul biber, karabiber, kırmızı toz biber 1.
- Balık çorbası: Tane karabiber, kişniş tohumu, zerdeçal, tuz 1.
- Brokoli çorbası: Genellikle tuz ve karabiber dışında fazla baharat kullanılmaz 1.
Baharat kullanımı, kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: