Buradasın
Tulumbanın kıtır kıtır olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tulumbanın kıtır kıtır olması için şu adımlar izlenmelidir:
- Şerbetin Soğuk Olması: Tulumbaları soğuk şerbetin içine koymak önemlidir 12.
- Hamurun Soğuk Yağa Atılması: Tulumbanın hamurunu hazırladıktan sonra, soğuk yağa atıp kızartmak gerekir 23.
- Mısır Nişastası Eklenmesi: Hamura mısır nişastası eklemek, tulumbaya çıtırlık katacaktır 14.
- Ateşin Harlı Olması: Tulumbaları pişirirken ateşin harlı olması, kıtır kıtır olmalarını sağlar 1.
- Yumurtaların İyice Yoğurulması: Yumurtaları hamura teker teker ekleyip iyice yoğurmak, hamurun pürüzsüz olmasını sağlar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: