Tiramisunun içine çilek, muz veya yaban mersini gibi meyveler eklenebilir. Meyveli tiramisu tarifi için gerekli malzemeler: 1 paket pandispanya keki; keki ıslatmak için yarım su bardağı sıcak süt ve 1 tatlı kaşığı kahve; kreması için 1 çay bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı un, 2,5 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı labne ve 1 paket vanilya; arasına 1 muz. Hazırlanışı: 1. Krema hazırlanır, bunun için labne ve vanilya dışındaki malzemeler ocakta göz göz olana dek pişirilir. 2. Ocaktan alınan kremaya vanilya ve labne eklenip karıştırılır. 3. Keklerden biri alınıp her yeri kremayla ıslatılır, üzerine kremadan sürülür ve muz dilimleri konur. 4. Diğer kek ıslatılıp üzerine kapatılır, kekin her yeri tekrar kremayla sıvanır. 5. Kalan krema krema torbasına konup üzerine şekil verilir ve kakao serpilir. 6. Tatlı, birkaç saat dinlendirildikten sonra servis edilir.