Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğal fermente zeytin, katkı maddesi kullanılmadan, sadece tuz ve zamanın etkisiyle olgunlaşan zeytinlerdir 1. Bu yöntem, yüzyıllardan beri kullanılan geleneksel bir fermantasyon sürecidir 1.
Doğal fermente zeytinlerin bazı sağlık faydaları şunlardır:
- Probiyotik etkisi 13. Sindirim sistemine faydalıdır 13.
- Antioksidan kaynağı 13. Serbest radikallerle savaşarak hücreleri korur 13.
- Kalp dostu 1. Kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı olan sağlıklı yağlar içerir 1.
- Kimyasal içermez 1. Vücudu gereksiz katkı maddelerinden uzak tutar 1.
Ancak, zeytinlerin sağlıklı olabilmesi için ambalajında sadece zeytin, su ve tuz içermesi, E-kodlu katkı maddeleri, stabilizatörler veya yapay koruyucular bulunmaması gerekir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: