Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Suflenin akışkan olması için şu adımları izlemek gerekir:
- Yumurtaları oda sıcaklığında bekletin: Yumurtaları yarım saat önceden çıkarıp oda sıcaklığına getirin 15.
- Yumurta beyazlarını ayırın: Yumurta beyazlarını ve sarılarını ayrı kaplara ayırıp beyazları mikserle çırpın 15.
- Çikolatayı eritin: Süt, çikolata ve tereyağını sos tenceresinde eritip hemen ocaktan alın 15.
- Kuru malzemeleri eleyin: Un, kakao, kabartma tozu gibi katı malzemeleri elekten geçirerek ekleyin 15.
- Spatula kullanın: Kuru malzemeleri ekledikten sonra, beyaz köpük haline getirdiğiniz yumurta beyazını harca spatula yardımıyla alttan üste doğru yedirin 15.
- Pişirme süresine dikkat edin: Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında maksimum 10 dakika, 180 dereceli fırında ise en fazla 12 dakika pişirin 15. Fırının kapağını pişirme sırasında açmayın.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: