Saray sarması tatlısı yapmak için gerekli malzemeler: Kakaolu muhallebi için: 1 litre süt, 1 su bardağı toz şeker, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilin. Üzeri için: 1,5 su bardağı hindistan cevizi, 1 paket krem şanti (1 su bardağı sütle çırpılmış). Süsleme için: Toz antep fıstığı, kırmızı meyveler (isteğe bağlı). Yapılışı: 1. Muhallebiyi hazırlayın: Sütü, şekeri, unu ve kakaoyu tencereye alıp karıştırarak pişirin. 2. Tepsiyi hazırlayın: Fırın tepsisinin tabanını hindistan ceviziyle kaplayın. 3. Muhallebiyi yayın: Hazırladığınız muhallebiyi tepsiye döküp spatula ile düzeltin. 4. Krem şantiyi hazırlayın: Soğuk sütle krem şantiyi çırpıp soğuyan muhallebinin üzerine yayın. 5. Rulo şeklinde sarın: Tatlınızı 12 eşit parçaya bölüp rulo şeklinde sarın. 6. Servis edin: Üzerini süsleyip servis edebilirsiniz. Püf noktaları: Krem şantinin güzel kıvam alması için sütün soğuk olması gerekir. Muhallebinin tepsiye dökülürken ne çok kalın ne de çok ince dökülmemesi gerekir, aksi halde rulo yaparken kırılmalar olabilir. Krem şanti sürmeden önce muhallebinin soğuduğundan emin olunmalıdır, aksi halde krem şanti eriyebilir. Tatlıyı sardıktan sonra buzdolabında yeterince dinlendirmek, tatlının daha iyi şekil almasını sağlar.