En iyi San Sebastian cheesecake yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları takip edebilirsiniz: Malzemeler: - 1,5 su bardağı labne peyniri - 2,5 su bardağı krem peynir - 2 su bardağı krema - 1 su bardağı toz şeker - 6 adet yumurta - Tabanı için: 2 paket sade bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 adet yağlı kağıt Yapılışı: 1. Labne, krem peynir, krema, şeker ve yumurtaları bir kapta iyice karıştırın. 2. Tüm bisküvileri ezerek eritilmiş tereyağı ile birlikte homojen bir kıvam alana kadar yoğurun. 3. Yağlı kağıt serdiğiniz kelepçeli kek kalıbına bisküvileri döşeyin ve üzerine hazırladığınız karışımı yayın. 4. Kekinizi önceden ısıtılmış 170 derece fırında 22 dakika pişirin. 5. Fırından çıkardığınız kekinizi 1 saat süreyle oda sıcaklığında dinlendirin ve sonrasında bir gün süreyle buzdolabında bekletin. 6. Daha sonra dilimleyerek servis yapın. Püf noktaları: - Kullanacağınız labne peynirin suyu mutlaka süzülmüş olsun. - Krem peynir yerine, sürülebilir beyaz peynir de kullanabilirsiniz. - Cheesecake'e aroma katmak için, içerisine rendelenmiş portakal veya limon kabuğu ilave edebilirsiniz. - Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin.