Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bu cheesecake türü, yanık üst yüzeyi ile karakterizedir 34. Ancak içinin kremamsı kalması için pişirme süresinin 35-40 dakikayı geçmemesi gerekir 1. Pişirme sırasında üstünün yanmaya başladığı görülebilir, bu istenilen bir durumdur 1.
San Sebastián cheesecake'in yanık olmaması için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:
- Malzeme sıcaklığı 3. Krem peynir, yumurta ve krema gibi malzemelerin oda sıcaklığında olması, karışımın daha homojen olmasını sağlar 3.
- Pişirme süresi 3. Cheesecake'in yanık görüntüsü için yüksek ısıda pişirilmesi gerekir, ancak içinin kremamsı kalması için belirtilen süreden fazla pişirilmemelidir 3.
- Pişirme kağıdı 3. Pişirme kağıdının kalıbın kenarlarından taşırarak kullanılması, cheesecake'in kalıptan kolayca çıkmasını sağlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: