Buradasın
San Sebastian cheesecake pasta nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
San Sebastian Cheesecake Tarifi:
Malzemeler:
- 800 g labne peyniri 2
- 210 g toz şeker 2
- 4 adet yumurtanın sarısı 2
- 8 adet yumurta 2
- 900 g Pakmaya Şekersiz Bitkisel Sıvı Krem Şanti 2
- 60 g un 2
- 5 g Pakmaya Şekerli Vanilin 2
Yapılışı:
- Yumurta sarılarını, toz şekeri ve 8 yumurtayı bir kap içerisinde karıştırın 2.
- Şekerli yumurta karışımı iyice özdeşleştikten sonra kalan malzemeleri de ilave edin 2.
- Krema formuna gelen cheesecake karışımını yağlı kağıtla kaplanmış pasta çemberinin içerisine dökün 2.
- Tatlıyı fırına verip 220 derecede 20-25 dakika pişirin 2.
- Piştikten sonra buzdolabında dinlendirmeden önce San Sebastian Cheesecake’i oda sıcaklığında soğumaya bırakın 2.
Alternatif Tarif:
- 400 gr labne peynir 4
- 200 gr krem peynir 4
- 2 paket krema (400 gr) 4
- 4 orta boy yumurta (oda sıcaklığında olmalı) 4
- 1 su bardağı şeker (250 ml) 4
- 1 dolu yemek kaşığı un 4
- 1 paket vanilya 4
Yapılışı:
- Şekeri, krem ve labne peynirleri derin bir kapta, şeker tamamen eriyene kadar çırpın 4.
- Yumurtaları tek tek ekleyerek çırpmaya devam edin 4.
- Kelepçeli kalıbınıza yağlı kağıt yerleştirdikten sonra içine, hazırladığınız karışımı dökün ve önceden 200 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kahverengi olana kadar pişirin (40-50 dk) 4.
- Fırından çıkan cheesecakei ılıdıktan sonra dolaba kaldırın ve birkaç saat dinlendirdikten sonra servis edin 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: