Porsiyonluk Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler: Taban için: 1,5 paket burçak bisküvi; 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı veya margarin. Dolgu için: 400 gr labne peyniri; 1 paket süt kreması (200 ml); 2 adet yumurta; 1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri; 1 paket vanilya; 2 yemek kaşığı nişasta. Üzeri için: Karamelli çikolata; Beyaz çikolata; Bisküvi. Yapılışı: 1. Tereyağını eritin, bisküvileri rondodan geçirin. 2. Tereyağı ve bisküvileri karıştırın, cup cake kalıplarına birer yemek kaşığı ekleyip bardakla bastırın ve buzdolabında dinlendirin. 3. Labne peynirini bir kaseye alın, süt kreması, pudra şekeri ve vanilyayı ekleyip karıştırın. 4. Karışımı bisküvilerin üzerine eşit şekilde ekleyin. 5. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 30 dakika pişirin, fırını kapattıktan sonra kapağını yarım açıp 30 dakika daha bekletin. 6. Buzdolabında 2-3 saat soğutun. 7. Çikolataları benmari usulü eritin, önce karamelli çikolatadan sürüp beyaz çikolata ile çizgi çekin ve kürdanla şekil verin. Farklı malzemelerle de yapılabilen porsiyonluk cheesecake tariflerine yemek.com ve pinterest.com sitelerinden ulaşılabilir.