Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şalgam suyu için gerekli malzemeler:
- Mor havuç: Şalgam suyuna rengini veren temel malzeme, 1 kg 12.
- Şalgam turpu: İsteğe bağlı olarak artırılabilir, 500 g 1.
- İçme suyu: 4 litre 1.
- Kaya tuzu: 1 yemek kaşığı 12.
- Bulgur mayası: Fermantasyon sürecini hızlandırmak için, 1 çay bardağı 1.
- Nohut: Fermantasyonu desteklemek için, 1 çay bardağı 1.
- Limon tuzu: 1 çay kaşığı 1.
- Acı pul biber: İsteğe bağlı, acılı şalgam sevenler için 1.
Ayrıca, ekmek (tercihen ekşi mayalı) de kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: