Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Restoran Sırları" programında çalışan kişiler şunlardır:
- Şef: Yemeklerin hazırlanmasından ve menü oluşturulmasından sorumlu kişi 1.
- Aşçılar: Şefin direktifleri doğrultusunda yemekleri hazırlayan kişiler 1.
- Garsonlar: Müşterilere hizmet veren, siparişleri alıp yemek ve içecek servisi yapan personel 13.
- Baristalar: Kahve ve diğer içecekleri hazırlayan kişiler 1.
- Bulaşıkçılar: Restorandaki bulaşıkları yıkayan ve temizleyen personel 1.
- Mutfak Yardımcıları: Şef ve aşçılara mutfakta yardım eden personel 1.
- Host/Hostes: Müşterileri karşılayan ve masaları yönlendiren personel 1.
- Temizlik Personeli: Restoranın temizliğinden ve düzeninden sorumlu olan kişiler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: