Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoran müdürü, bir restoranın tüm işletme faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olan kişidir 3.
Restoran müdürünün bazı görevleri:
- Personel yönetimi: Personel işe alımı, eğitim verilmesi ve motivasyonun sağlanması gibi süreçleri takip eder 12.
- Finansal kontrol: Satışların, işletme gelir ve giderlerinin takibini yaparak üst yöneticilere bilgi sağlar 12.
- Kalite ve hijyen kontrolü: Gıdaların kalite ve hijyen kontrolünü gerçekleştirir 12.
- Operasyon yönetimi: Restoran açılış ve kapanış saatlerini belirlerken personel vardiya planlamasını yapar ve restorandaki işleyişin sorunsuz devam etmesini sağlar 12.
- Pazarlama faaliyetleri: Pazarlama stratejileri oluşturur 15.
- Müşteri ilişkileri: Müşterilerin istek, öneri ve şikayetlerini dinler 12.
- Rezervasyon yönetimi: Restoran masa rezervasyonlarını yönetir 12.
- Menü planlaması: Doğru menü planlaması yapar 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: